Velkommen til Storhamar Hockeymuseum!

MuseumsNatt ønsker Storhamar Hockey velkommen inn i varmen!

Storhamar Idrettslag ble stiftet i 1935, hockeylaget i 1957. Storhamar hockeymuseum presenterer idrettslagets historie fra starten og fram til i dag, med særlig vekt på utviklingen av ishockey de tre første tiårene fra 1957.

Storhamar Hockeymuseum åpnes offisielt 16. mars i forbindelse med en av Storhamars kamper i denne sesongen sluttspill.

Den 10. mai blir museet innlemmet i MuseumsNatt-familien, og vil være ett av åtte steder som har åpent og kan besøkes denne kvelden.

Vi i MuseumsNatt har fått ett lite innblikk i innspurten av å få alt på plass i utstillingen, og vi kan allerede si at dette blir spennende. Dette bør alle besøkender under årets MuseumsNatt få med seg. Her finnes mye lokalhistorie, og en replika orginale klubbhuset er bygget opp i utstillingen.